Buffering ...

Дарко Рундек, како дел од прославата за 25 годишниот роденден на ”Екотип”

 Чест ни е, како медиумски спонзори да го најавиме настапот на ”Здружението на џез музичари и слободни уметници” со легендарниот Дарко Рундек, концерт кој е дел од прославата за 25 годишниот роденден на ”Екотип”.  Рундек ќе ги отпее своите најдраги песни, овој пат во свинг-џез аранжман. Проектов прв пат се изведува надвор од Република Хрватска, […]

САМО МК