Buffering ...

САШО ПОПОВСКИ: Процесот на себеоткривање е најдобриот учител кај секој џез музичар

Ако „Fallen Land“ на Сашо Поповски беше „албум во кој можеме да го најдеме најдоброто од современата модерна џез музика на Балканот“, тогаш штотуку објавениот „Steps“ со право е бележан како „ремек дело во кое се преплетуваат жанровите, едновремено релаксирачко и хиптнотизирачко“. Љупчо Јолевски Нема да ја откриеме Америка, ако и во оваа пригода забележиме […]

САМО МК