Buffering ...

13 ПМГ РЕКОРДИНГС ФЕСТИВАЛ

Со настапите на стожерните ПМГ КОЛЕКТИВ ОРКЕСТАР и СЕТСТАТ, гостите како хрватската пејачка Сара Ренар и Метју Џонсон од Канада и дузина други артисти, во две вечери – на 7 и 14 октомври, и два концертни простора – клубот „Станица 26“ и Младински културен центар – Скопје, ќе се одржи 13-то издание на манифестацијата на […]

САМО МК