Buffering ...

АНА ПАНДЕВСКА, КОМПОЗИТОРКА Децата многу природно ја прифаќаат електроакустичната музика

„Детски авантури“ е насловен новиот циклус на пиеси за деца за виолина и електроника и воедно авторскиот концерт на композиторската Ана Пандевска што ќе биде премиерно изведен оваа сабота напладне, на 14 октомври, во Музејот на македонската борба во Скопје. До крајот на овој месец ќе се случи и промоцијата на нејзиниот нов албум „Selected […]

САМО МК