Buffering ...

ДИНО ИМЕРИ   Човек треба да ја бара својата автентичност и уникатност

  Само во овие два месеца, Дино Имери, уметник и еден од најреномираните македонски пијанисти, ќе потпише неколку исклучително значајни настапи. По отворањето на фестивалот „Златна лира“, тој на крајот на октомври ќе одржи концерт во Кралскиот колеџ за музика во Лондон со што ќе бидат одбележани трите децении билатерални односи меѓу Велика Британија и […]

САМО МК