Buffering ...

„Македонисимо“ на Симон Трпчески и пријателите во освојувачки поход на Балканот 

 Серијата успешни настапи започна на 23 октомври во Сомбор, соседна Србија, а по концертите во прочуената концертна сала „Ватрослав Лисински“ во Загреб, Хрватска, потем на реномираниот фестивал НОМУС во Нови Сад, ќе кулминира со перформанс во Темишвар, Романија, на 28-ми овој месец.   Љупчо Јолевски   Проектот „Македонисимо“ зачна одамна во мојата глава, слободно ќе […]

САМО МК