Buffering ...

Мухамед Ибрахими – „танчер“ по жици

„Скриениот гитарски бисер“,  по половина година еве го со својот „балкански блуз“ повторно во Камерната сала на Филхармонија. Овојпат, со себе ќе ги има неизбежниот Ратко Даутовски, пијанистот Бобан Мирковски и пејачката Агни Авшар.   Љупчо Јолевски   Ова извира директно од мене и не е некоја школа на овој или на оној. Едноставно тоа […]

САМО МК