Buffering ...

ТАКСИРАТ ПО 25-ТИ ПАТ ЌЕ ГО ПРЕВРТИ СКОПЈЕ НАОПАКУ

Шеесет концерти  и настапи на различни локации во Скопје и голема финална прослава на која во една вечер, на 7 декември, во Арена Борис Трајковски ќе се појават 10  музички ѕвезди како ACID ARAB, DUB FX , ДУБИОЗА КОЛЕКТИВ, КИРИЛ ЏАЈКОВСКИ, SMUT… ја чинат програмата на 25-то јубилејно издание на ТАКСИРАТ, најголемиот зимски урбан музички […]

САМО МК