Buffering ...

Објавен званичниот плакат на 42. Скопски џез фестивал – 2023.

август 4, 2023

Светски познатиот и ценет ‘’Скопје Џез Фестивал’’ го објави овогодишниот плакат. Тој е дело на нашиот реномиран уметник и дизајнер Иван Петрушевски. Програмата на 42. Скопски џез фестивал (19-22 октомври) ќе биде објавена наскоро. Се надеваме дека како и минатите години така и оваа во програмата ќе се најдат и македонски музичари.